HRM Praktijkservice

Referenties

 

Afgelopen jaar heb ik de keuze gemaakt om een wending te geven aan mijn loopbaan. In de daaropvolgende zoektocht heb ik geweldige coaching ervaren door een persoonlijk maar ook gedegen en onderbouwd loopbaan-begeleiding-traject waarbij de kwaliteiten van Ankie volledig benut zijn om mijn eigen kwaliteiten in kaart te brengen, mijn persoonlijke drijfveren verder te verdiepen en uitvoering daaraan te geven.
In deze periode heb ik ervaren dat zulke belangrijke processen enkel slagen met de professionele aanpak van een adviseur die werkt met veel opgedane kennis en ervaring uit theorie en praktijk en een heel persoonlijke benadering.
In september start ik met een opleiding toegepaste gerontologie, een belangrijke keuze die je alleen met zelfkennis kunt maken, de juiste coaching daarbij is dan onmisbaar.

Geert Lamber
Operationeel coördinator Zorgambulance, solist
Toegepast gerontoloog in opleiding
AmbulanceZorg Limburg Noord

 

 

Als team van beleidsmedewerkers hebben wij Ankie gevraagd voor een assessment van ons als team, maar ook van ieder teamlid afzonderlijk. Een assessment gericht op onze competenties.
De opdracht is door haar opgepakt op een bijzonder plezierige, zorgvuldige en professionele wijze.
Ankie is een HR-professional die op toegankelijke, integere wijze feedback geeft, zowel in de individuele als in de team terugkoppeling. Zij weet de juiste toon te raken, geeft veel feiten zonder oordeel, waarbij steeds de nuance wordt gezocht.
Het heeft ons team een goed zicht gegeven op onze huidige individuele competenties en de competenties van ons als team. Dit is bijzonder helpend voor onze doorontwikkeling als individu én als groep in een steeds veranderende organisatie.

De Zorggroep Noord en Midden-Limburg, team beleidsmedewerkers kwaliteit en beleid

Augustus 2017

 

 

 

 

Ankie is behalve een mooi mens een gepassioneerde gedreven coach die op een evenwichtige, duidelijke en rustige manier haar kandidaten de juiste spiegel weet voor te houden en mensen weet te motiveren en te confronteren met hun eigen verborgen krachten. Daarnaast heeft zij grote ervaring en expertise in het oplossen van HRM vaagstukken. Dit alles doet zij op een zakelijke doch inlevende en prettige wijze.  Ankie is, open, eerlijk en betrouwbaar!  Erg prettig om mee samen te werken.  

 Vivian Grissen (job) coach en re-integratieconsulent