HRM Praktijkservice

Coaching Coaching

Begin! Alleen dan kan het onmogelijke mogelijk worden!

Wie ben ik als coach? Ik, Ankie, hanteer 4 A’s: Aandacht, Aansluiting, Acceptatie en Authenticiteit.  Ik ben geschoold als Coach, EQA Practitioner en aangesloten bij NOBCO. (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches).

Wie wil ik graag coachen? Ik wil jou graag coachen als je op zoek bent naar een gelukkiger bestaan. Als je graag weer lekker wil werken en meer plezier in het leven wil hebben. Als je voelt dat je even minder sterk staat. En je graag weer in je kracht wil komen. Zodat je weer stevig in je schoenen kunt gaan staan. Ook als er zwaar weer op komst is. Of gewoon omdat je jezelf een coach cadeau wil doen. Want een investering in jezelf is een investering in je toekomst. En daar word je zelf gelukkiger van.

Waarom is coaching nodig? Vooral in deze tijd van multitasking, hoge werkdruk, taakverzwaring, regelgeving, teamveranderingen, verstoorde balans werk en privé, raken veel mensen uit evenwicht. Mensen brengen veel tijd door op hun werk. Het wordt vaak hun 2e thuis.  Maar als het op het werk of thuis lastig wordt, dan trekt dat vaak een wissel op beide vlakken. En zo loopt het ene probleem over in het andere. Doordat je er ongemerkt dag en nacht mee bezig bent is het steeds lastiger om afstand te nemen.

Door samen te kijken naar wat jouw sterktes zijn herstellen we jouw balans. En dit heeft niet alleen effect op jezelf maar ook op jouw omgeving. Zodat doelen die niet realiseerbaar leken nu toch weer binnen handbereik komen. En het zowel thuis als op het werk weer “werkbaar” wordt!

Ik nodig je van harte uit om kennis met me te maken. Een gratis oriënterend gesprek behoort altijd tot de mogelijkheden. Coaching kan ook in-company plaatsvinden.