Coaching Coaching

Ik ben als coach aangesloten bij Nobco (Nederlandse orde van beroepscoaches) en bij coachfinder van Psychologiemagazine. Opgeleid tot EQA Practitioner en geschoold in diverse coachstijlen van Rationeel Emotieve Therapie tot Voice Dialogue.

Ik coach jou graag als je op zoek bent naar een gelukkiger bestaan en weer meer plezier in het leven willen hebben. Als je voelt dat je even minder sterk staat. En graag weer steviger in jouw schoenen wil kunnen staan. Als er zwaar weer op komst is….of gewoon omdat je jezelf een coach cadeau wil doen. Want een investering in jezelf is een investering in je toekomst. En daar word je zelf gelukkiger van.  Door samen te kijken naar wat jouw sterktes zijn herstellen we jouw balans. En dit heeft niet alleen effect op jezelf maar ook op jouw omgeving. Zodat doelen die eerst niet realiseerbaar leken nu toch weer haalbaar worden.

De mens is oneindig in zijn mogelijkheden, en is altijd in ontwikkeling.

Coaching levert hieraan een krachtige bijdrage.

(visie Nobco)

 

Coaching Loopbaanbegeleiding

Soms hebben problemen direct te maken met jouw werk. Een keuze die je gemaakt hebt is niet altijd de beste keuze. En dat is niet zo vreemd, want je beroep kies je vaak op jonge leeftijd. Dan weet je nog niet precies wat je wilt. Het roer omgooien is vaak een lastig proces. Een loopbaanadviseur kan je hierbij helpen. Hoe? Door een loopbaanonderzoek, huiswerkopdrachten, de beroepenschatkist, de loopbaanankers en vragenlijsten uit de doen- en laten-box. We kijken naar jouw kernkwaliteiten en drijfveren. Zo vinden we nieuwe richtingen komen we samen tot een passend loopbaanadvies.

Een baan is als een jas, een jas moet passen.

En als een jas niet meer past, dan ben je toe aan een nieuwe jas

 

NOBCOcoachfinder

 

Wil je een vrijblijvend gesprek of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.