Praktijkmanagement AVG

Algemene Verordening Gegevensbescherming: voor veel organisaties een lastig probleem! De AVG leidt af van de dagelijkse zaken. En tegelijkertijd is het beschermen van privacy een bittere noodzaak. Datahandelaren, hackers, datalekken, schades, boetes. Digitale gegevens zijn in een split second de hele wereld over. Dus ook de gegevens van jou of jouw klant of cliënt of patiënt of leerling. De AVG biedt bescherming enerzijds. En stelt ons de wetten anderzijds. Waar moeten we rekening mee houden? Hoe doen we het goed?

De AVG gaat uit van compliance. Dit betekent dat je onder andere moet kunnen aantonen dat je aan de wet voldoet. De wet kent maar liefst 99 artikelen en 11 hoofdstukken.
Maar gelukkig… er zijn professionals die met hart en ziel en maar vooral door middel van kennis van zaken deze wet kunnen toepassen. In praktische en behapbare vorm!

Ik ben zo’n professional! In 2018 gecertificeerd CTTP via The Privacy Factory en CIPP-E door IAPP International Association of Privacy Professionals. Vanaf de start in 2018 heb ik een aantal organisaties, in diverse branches, begeleid met de AVG implementatie. Engelstalig en Nederlandstalig. Organisaties zoals: voortgezet onderwijs, huisartsenzorg en internationale logistieke dienstverlener.

Ik heb een systematische en praktische aanpak.  Ik werk via een plan – do – check – act – cyclus en ik ben in staat de complexe materie helder uit te leggen. Zo kom ik samen met jouw team binnen jouw organisatie tot AVG compliance.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met mij op.